EVS vacancy Lithuania for Spanish volunteer

Dare to CareEVS Vacacny Find EVS 1

Location: Kaunas, Lithuania 

Period: 01/02/2017 – 31/01/2018

Deadline: 15 January 2017

És de crucial importància que al voluntari/a li agradi i estigui disposat/ada a treballar amb nens que es troben en una situació social de risc. Han de ser capaços de crear una relació amb ells i de treballar en equip, així com voler
aprendre l’idioma.

About the Hosting Organization Find EVS Vacancy

La “Marijampole Children’s Family Home” és una organització que acull nens i adolescents orfes i sense llar. Els voluntaris/es col·laboraran com assistents dels treballadors socials.

Volunteer's Tasks FindEVS Vacancy

Les seves tasques consistiran en ajudar als infants en les seves activitats diàries per a què millorin les seves habilitats, participaran i ajudarà a organitzar esdeveniments i altres tallers a la casa d’acollida. Acompanyaran als nens/es durant les excursions i altres sortides en bicicleta o caminant.
S’espera que els voluntaris/es proposin les seves idees, iniciatives, activitats, talers, etc.
És de crucial importància que al voluntari/a li agradi i estigui disposat/ada a treballar amb nens que es troben en una situació social de risc. Han de ser capaços de crear una relació amb ells i de treballar en equip, així com voler
aprendre l’idioma.

Application Process Find EVS Vacancy

Envia el teu CV i carta de motivació (tots dos en anglès) a: comunicacio@catalunyavoluntaria.cat i a: evspatria@gmail.com