EVS vacancy in Lithuania for Spanish volunteers

lithuania-evs-vacancy-find-evs-1Youth Sociocultural Activator

Location: Kaunas, Lituània

Period: 01/08/2017 – 30/06/2018

Deadline: 30 June 2017

Only for Spanish! Les persones voluntàries donaran suport a les tasques diàries i activitats lúdiques en el centre Lopselis, principalment per a infants d’entre 0-7 anys.

About the Hosting Organization

http://www.lopselis.lt/en/home/

Volunteer's Tasks 2 FindEVS Vacancy

L’hospital “Lopšelis” es compon de dos departaments:
1) Departament d’infants que proporciona atenció primària, serveis socials i educació per a nens/es d’entre 0-7 anys d’edat.
2) Departament de rehabilitació que ofereix serveis ambulatoris i de rehabilitació per a persones amb discapacitat d’entre 0-18 anys d’edat, d’arreu de Lituània.

Les persones voluntàries donaran suport a les tasques diàries i activitats lúdiques en el centre Lopselis, principalment per a infants d’entre 0-7 anys.
Els voluntaris/es SVE ofereriran una gran oportunitat als infants de rebre atenció personalitzada, més possibilitats d’aprenentatge, calidesa, activitats creatives, etc. 11 mesos de projecte és un bon període per especialitzar-se en
aquest ambient i profunditzar en la comprensió de les necessitats dels nens, formes d’aprenentatge, habilitats parentals, per comprendre aquest problema social i les seves conseqüències.

Exemple de les tasques:
• Ajudar en la cura diària dels nens i nadons (vestir-se, menjar, bany);
• Donar suport als treballadors en la realització de diferents teràpies per als nens (teràpia d’art, piscina);
• Jugar i preparar jocs, realitzar activitats pel seu desenvolupament;
• Sortir a caminar i de passeig amb els nens;
• Organitzar esdeveniments i celebracions per als nens;

Les iniciatives i idees pròpies de les persones voluntàries seran benvingudes.
És important que a la persona interessada li agradin els nens i que tingui ganes de treballar amb ells. Els voluntaris/es han d’estar preparats per dur a terme gran part de les activitats en un ambient amb soroll i intensitat degut a l’energia dels nens/es. Es valorarà que la persona interessada sigui creativa o tingui coneixements en temes d’art o música.

Application Process 2 Find EVS Vacancy

Send your CV and motivation letter at: comunicacio@catalunyavoluntaria.cat
Fundació Catalunya Voluntària is the sending organization, this vacancy is open only for people with residence in Spain.

More info: http://www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats/